Koncerter 2019/2020

Celebrating Stan Getz

Billeder fra koncerten den 29. februar 2020 Christina von Bülow og Claus Waidtløw er to af Danmarks mest anerkendte saxofonister. De har kendt hinanden i mere end 30 år, men optræder ikke så ofte sammen. Det råder de bod på her, hvor de med et nyt orkester hylder en af deres fælles helte: den amerikanske […]

Udgivet i koncerter 2019-2020 | 1 Kommentar

Jan Harbeck Quartet

Tenorsaxofonisten Jan Harbech spiller sammen med kvartet, som desuden består af Henrik Gunde, piano, Eske Nørlykke, bas samt Anders Holm, trommer. Den karismatiske tenorsaxofonist og komponist Jan Harbeck har tidligere udgivet fire album i eget navn for Stunt Records. Han har vundet en ”Danish Music Award”, ligesom han har modtaget både Bent Jædig prisen og […]

Udgivet i koncerter 2019-2020 | 1 Kommentar

Aflysning!

P. g. a. Corona-virus er koncerten i Stenbjerg med “Wild Stompers”, lørdag den 15. august, desværre aflyst.

Udgivet i koncerter 2019-2020, koncerter 2020-2021 | Skriv en kommentar

Lars Jansson Trio

Den svenske jazzpianist Lars Jansson kommer til Thisted sammen med Thomas Fonnesbæk på bas og Paul Svanborg på trommer og spiller i “Jazz i Thy” i Plantagehuset. Svenske Lars Jansson er uden tvivl en af de største jazzpianister og jazzkomponister i Europa. Han har gennem 4 årtier begejstret fans verden over med sit let genkendelige […]

Udgivet i koncerter 2019-2020 | 1 Kommentar

Jesper Bodilsen – Santa is Coming

Se og lyt til et nummer fra koncerten Jesper Bodilsen – bas Regin Fuhlendorf – guitar Claus Waidtløw – saxofon Søren Baun – piano og sang Jesper Bodilsen udgav i december 2016 julealbummet “Santa Claus is Coming to Town” på det italienske pladeselskab ArtUpArt. Det er et unikt album, der både er intimt og smukt […]

Udgivet i koncerter 2019-2020 | Skriv en kommentar

Organic3 Allstars

Billeder fra koncerten den 15. november 2019 i Plantagehuset Niels Ole Sørensen – hammondorgel Uffe Steen – guitar Esben Bach – trommer Jesper Riis –  trompet Michael Bladt – saxofon Steen Nikolaj Hansen – basun Svedig souljazz er nøgleordet, når Organic3 Allstars sætter fra land med enorm energi og spillelyst. Souljazz, jazz, latin, boogaloo og […]

Udgivet i koncerter 2019-2020 | 1 Kommentar

Bjarke Falgren Kvartet

Fredag den 25. okt. kl. 20 i Plantagehuset Bjarke Falgren – violin Olivier Antunes – piano Graig Earle – kontrabas Janus Templeton – trommer Billeder fra koncerten: Mange fremhæver Bjarke Falgren som en spillemand, der mestrer sit instrument til en grad, som gjorde, at Svend Asmussen kort før sin død bestemte, at hans arvtager som […]

Udgivet i koncerter 2019-2020 | 1 Kommentar

Singers

lørdag den 5. okt. Kl. 20 i Plantagehuset Billeder fra koncerten: Britt Hein Helle Henning Claus Storgaard Mads Enggaard Ulrich Lauridsen Singers er en af DK’s stærkeste acappella grupper. Nøgleordene for denne prisbelønnede vokalgruppe er groovy pop og personlige jazzfortolkninger, stærke solister og lækre arrangementer. Singers synger deres smukke arrangementer af kendte pop-hits og jazzklassikere, […]

Udgivet i koncerter 2019-2020 | 1 Kommentar

Jørgen Østergaard trio feat. Eline Engholm

Lørdag den 14. sep. kl. 11 på Stenbjerg Landingsplads Jørgen Østergaard – saxofon og guitar Mikael Bertelsen – guitar Palle Normann – bas Eline Engholm – sang Østergaard, Bertelsen, Normann. Det er efterhånden lidt uklart hvornår det startede, men Mikael Bertelsen og Jørgen Østergaard har spillet sammen i mere end 25 år, og Palle Normann […]

Udgivet i koncerter 2019-2020, seneste arrangement | 1 Kommentar

Hans Ulrik Quartet feat. Steve Swallow

Fredag den 13. sep. kl. 20 i Plantagehuset Billeder fra koncerten: Hans Ulrik – saxofon Niclas Knudsen – guitar Steve Swallow – bas Anders Mogensen – trommer Det er med stolthed og glæde, at vi præsenterer denne nye gruppe, der spiller levende, melodisk jazz i virtuost samspil – musik der rækker ud! Og det er […]

Udgivet i koncerter 2019-2020 | 1 Kommentar