Koncerter 2019/2020

Jesper Bodilsen – Santa is Coming

Fredag den 13. dec. kl. 20 i Plantagehuset Jesper Bodilsen – bas Regin Fuhlendorf – guitar Claus Waidtløw – saxofon Søren Baun – piano og sang Jesper Bodilsen udgav i december 2016 julealbummet “Santa Claus is Coming to Town” på det italienske pladeselskab ArtUpArt. Et unikt album der er både intimt og smukt og samtidigt […]

Udgivet i Aktuelt Program, forsiden, koncerter 2019-2020 | Skriv en kommentar

Organic3 Allstars

Fredag den 15. nov. kl. 20 i Plantagehuset Niels Ole Sørensen – hammondorgel Uffe Steen – guitar Esben Bach – trommer Jesper Riis –  trompet Michael Bladt – saxofon Steen Nikolaj Hansen – basun Svedig souljazz er nøgleordet, når Organic3 Allstars sætter fra land med enorm energi og spillelyst. Souljazz, jazz, latin, boogaloo og blues […]

Udgivet i Aktuelt Program, forsiden, koncerter 2019-2020 | Skriv en kommentar

Kr. Jørgensen ALL STAR Kvartet

Fredag den 25. okt. kl. 20 i Plantagehuset Kristian Jørgensen – violin Olivier Antunes – piano Graig Earle – kontrabas Janus Templeton – trommer Kristian er en af de mest velswingende jazzmusikere, vi har herhjemme, og han er alsidig og mestrer swing-musikken såvel som det mere moderne – med distortion-pedal! Han har været fra scenen […]

Udgivet i Aktuelt Program, forsiden, koncerter 2019-2020 | Skriv en kommentar

Singers

lørdag den 5. okt. Kl. 20 i Plantagehuset Britt Hein Helle Henning Claus Storgaard Mads Enggaard Ulrich Lauridsen Singers er en af DK’s stærkeste acappella grupper. Nøgleordene for denne prisbelønnede vokalgruppe er groovy pop og personlige jazzfortolkninger, stærke solister og lækre arrangementer. Singers synger deres smukke arrangementer af kendte pop-hits og jazzklassikere, arrangeret specielt til […]

Udgivet i Aktuelt Program, forsiden, koncerter 2019-2020 | Skriv en kommentar

Jørgen Østergaard trio feat. Eline Engholm

Lørdag den 14. sep. kl. 11 på Stenbjerg Landingsplads Jørgen Østergaard – saxofon og guitar Mikael Bertelsen – guitar Palle Normann – bas Eline Engholm – sang Østergaard, Bertelsen, Normann. Det er efterhånden lidt uklart hvornår det startede, men Mikael Bertelsen og Jørgen Østergaard har spillet sammen i mere end 25 år, og Palle Normann […]

Udgivet i koncerter 2019-2020 | Skriv en kommentar

Hans Ulrik Quartet feat. Steve Swallow

Fredag den 13. sep. kl. 20 i Plantagehuset Hans Ulrik – saxofon Niclas Knudsen – guitar Steve Swallow – bas Anders Mogensen – trommer Det er med stolthed og glæde, at vi præsenterer denne nye gruppe, der spiller levende, melodisk jazz i virtuost samspil – musik der rækker ud! Og det er ikke for meget […]

Udgivet i koncerter 2019-2020 | Skriv en kommentar