Koncerter 2016/2017

Wild Stompers – Café Baghuset juni 2017

  Frokostjazz på Café Baghuset Lørdag den 17. juni 2017 kl. 11- 14 Se billederne fra frokostjazzen her New Orleans-musik på den fede måde Wild Stompers er en nordjysk trio med forkærlighed for New Orleans-musikken. Med en besætning bestående af guitar/banjo, bas og trommer, ligger trioen et stykke væk fra de traditionelle jazzorkestre, men opfindsomheden […]

Udgivet i programmet 2016-2017 | Skriv en kommentar

Between the Lines

Intimkoncert i Hanstholm Bunkermuseum Lørdag den 6. maj 2017 kl. 19.30 i Hanstholm Bunkermuseum For første gang skifter Jazz i Thy spillested til Museumscenter Hanstholm, der nu skal lægge sine metertykke betonmure til en jazzoplevelse. ”Bunkerkoncerten” hedder Genspejl. Orkestret hedder Between The Lines, og koncerten afholdes i museumsafsnittet. Between The Lines bruger museets helt specielle […]

Udgivet i programmet 2016-2017 | Skriv en kommentar

Blanco y Negro

Lørdag den 22.april 2017 kl.20 i Plantagehuset Se billederne fra koncerten her Så er der dømt en forrygende cubansk jazzaften. Den kendte danske trommeslager Jonas Johansen har dannet et nyt band – Blanco y Negro. Efter et ophold på Cuba fik Jonas kontakt med bassisten Yasser Morejon og på Cph. Jazzfestival spillede han sammen med den […]

Udgivet i programmet 2016-2017 | Skriv en kommentar

Christian Vuust & Pablo Held – Storytelling

Kærligheden til den gode sang Lørdag den 25.marts 2017  kl.20 i Plantagehuset I marts 2017 bliver der en unik chance for at opleve den danske tenorsaxofonist Christian Vuust og den tyske pianist Pablo Held. En duo der dyrker både nordisk og centraleuropæisk jazz. Vuust har valgt at sætte lys på den stærke europæiske jazztradition ved […]

Udgivet i programmet 2016-2017 | Skriv en kommentar

Bobo Moreno m. Northwest Bigband

Fredag den 3.marts 2017 kl.20 i Plantagehuset Den kendte sanger kommer igen til Thy for at give os en stor aften med god bigbandswing og kendte sange fra bl.a. Franks Sinatras og Count Basies repertoire. Northwest Bigband er sammensat til lejligheden og ledes af den lokale musiker og musikskolelærer Mads Eliasen (Mads Bas), som til […]

Udgivet i programmet 2016-2017 | Skriv en kommentar

Michael Bladt kvintet – Next Step

Fredag den 3. februar 2017 kl.20 i Plantagehuset Se billederne fra koncerten med Next Step Træd ind i Michael Bladts melodiøse og virtuose jazzverden i Jazz i Thy. Den danske komponist og saxofonist har på sit seneste album, Next Step, endnu en gang skabt en række solide og inspirerende jazzværker, som han opfører under koncerten […]

Udgivet i programmet 2016-2017 | Skriv en kommentar

Jesper Thilo All Stars – “Tribute To Jazz”

Fredag den 13.januar 2017  kl.20 i Plantagehuset Se billederne fra koncerten Jesper Thilo har med denne gruppe samlet sine favoritmusikere indenfor det område af jazzen, hvor han befinder sig allerbedst, nemlig swingmusiken. Han er vokset op med jazzen i Danmark, lige fra Cap Horn med Papa Benny og Ricardos Jazzmen over Arnvid Meyers Orkester og […]

Udgivet i programmet 2016-2017 | Skriv en kommentar

Jacob Fischer X-mas Friends – jazz juleshow

Lørdag den 10.december 2016kl.20 i Plantagehuset Se billederne fra koncerten med X-mas Friends Dette orkester er blevet en årligt tilbagevendende juletradition på JazzCup som er en lille hyggelig Københavnsk CD butik og Jazz cafe. I de senere år er det også blevet til en jule turné rundt i landet hvor de deler ud af deres fælles […]

Udgivet i programmet 2016-2017 | Skriv en kommentar

Thomas Clausen Quartet

Thomas Clausen Quartet feat. Tomas Franck Lørdag den 26.november  kl.20 i Plantagehuse Thomas Clausen, klaver – Karsten Bagge, trommer – Thomas Fonnesbæk, bas – Tomas Franck, sax Se billeder fra koncerten her

Udgivet i programmet 2016-2017 | Skriv en kommentar

Strejf

Lørdag den 29.oktober 2016  kl.20 i Plantagehuset Se billederne fra koncerten med Strejf 

Udgivet i programmet 2016-2017 | Skriv en kommentar

Graup – Dahl – Vinding

Fredag den 30.september 2016  kl.20 i Plantagehuset Se billederne fra koncerten

Udgivet i programmet 2016-2017 | Skriv en kommentar

Snorre Kirks Quintet

Fredag den 9.september 2016 kl.20 i Plantagehuset, Thisted Se billeder fra koncerten her     og nummeret Varsity på YouTube

Udgivet i programmet 2016-2017 | Skriv en kommentar