Koncerter 2015/2016

Østergaard og Bertelsen Duo

Frokostjazz på Café Baghuset 18.juni 2016 kl.11 – 14 I samarbejde med Café Baghuset arrangerer Jazz i Thy frokostjazz i caféens gård.

Udgivet i Ikke-kategoriseret, programmet 2015-2016 | Skriv en kommentar

Thomas Albæk Jakobsen’s Kvintet FLUX

Voyager Lørdag den 16.april 2016 kl.20 i Plantagehuset, Thisted Efter udgivelsen af det anmelderroste debutalbum Relationships (2013) og et års tid med koncerter stod det klart, at FLUX måtte i gang med at indspille et nyt album. Nye kompositioner var kommet til hen ad vejen og klaverstolen overtaget af den internationalt anerkendte pianist Søren Møller.

Udgivet i programmet 2015-2016 | Skriv en kommentar

Offpiste Gurus med blæs

In Case of Fire Fredag den 18. marts 2016 kl. 20 i Plantagehuset, Thisted Se billederne fra koncerten med Offpiste Gurus Offpiste Gurus lægger vejen forbi Jazz i Thy. Med sig har de sangene fra deres ny anmelderroste indie-jazz album In Case of Fire og ikke mindst 3 gæstemusikere.

Udgivet i programmet 2015-2016 | Skriv en kommentar

Mads Tolling Quartet feat. Jacob Fischer

En hyldest til Svend Asmussen Fredag den 26. februar 2016 kl. 20 i Plantagehuset, Thisted Se billederne fra koncerten her Svend Asmussen fylder 100 år – med Mads Tolling Quartet feat. Jacob Fischer

Udgivet i programmet 2015-2016 | Skriv en kommentar

Martin Schack Kvartet Jazz på Dansk II

Fredag den 5.februar 2016  kl.20 i Plantagehuset, Thisted Se billederne fra koncerten her  Pianisten Martin Schack har igen samlet et stjernehold af jazzmusikere omkring udvalgte danske sange, som nu er udkommet på en ny cd: ”Jazz på Dansk II”.

Udgivet i programmet 2015-2016 | Skriv en kommentar

Riel & Pasborg ”ANOTHER Universe” feat. Annisette, Palle Mikkelborg & Ibrahim Electric

Lørdag den 28.november 2015 kl.20 i Teutonersalen, Thisted Se billeder fra koncerten Video: Riel Pasborg Univers 1   Riel Pasborg Univers 2 To af de største trommeslagere i dansk jazz, Alex Riel og Stefan Pasborg, indtager scenen med Savage Roses ikoniske stemme Annisette, trompetisten Palle Mikkelborg samt musikerne fra det eksperimenterende jazz-rock orkester Ibrahim Electric.

Udgivet i programmet 2015-2016 | Skriv en kommentar

Malene Kjærgård Kvintet

Fredag den 6.november 2015 kl.20 i Plantagehuset, Thisted Se billederne fra koncerten her  Standarden i den danske vokale jazz på kvindesiden er skyhøj, og et af de nyere skud på jazzhimlen er den 28-årige Malene Kjærgaard.

Udgivet i programmet 2015-2016 | Skriv en kommentar

Vuust & Parks

Fredag den 23.oktober 2015  kl.20 i Glassalen, Thisted Musikteater Billeder fra koncerten Her er en unik chance for at opleve en duo med fremtrædende eksponenter for henholdsvis dansk og amerikansk jazz: Den danske tenorsaxofonist Christian Vuust og den amerikanske verdensklasse-pianist Aaron Parks. Det kreative brændstof er kærligheden til den gode sang. Hver sang rummer en […]

Udgivet i programmet 2015-2016 | Skriv en kommentar

Hans Ulrik Quartet  – ”A Tenorsax tribute”

Fredag den 25.september 2015 kl.20 i Plantagehuset  Se billederne fra koncerten her  Hør her 4 af de stærkeste nordiske stemmer indenfor jazzen: Hans Ulrik – saxofoner Jacob Christoffersen – piano Kaspar Vadsholt – bas Anders Mogensen – trommer

Udgivet i programmet 2015-2016 | Skriv en kommentar

A tribute to Charlie Parker

Fredag den 4.september 2015 kl.20 i Plantagehuset Se billederne fra koncerten her En række af Danmarks mest prominente jazzmusikere med internationale karrierer er gået sammen om en fælles kærlighed til Charlie Parker’s musik.

Udgivet i programmet 2015-2016 | Skriv en kommentar