Koncerter 2014/2015

Between the Lines Duo

Frokostjazz på Café Baghuset 20.juni 2015 kl.11 – 14 Sangerinde Line Ullits Mortensen og pianist Carsten Kær Nielsen                       Sangerinden Line Ullits Mortensen har fundet sammen med jazzpianist Carsten Kær Nielsen. Duoen giver en stemningsmættet og intim koncert med Line Ullits Mortensens egne sange, hvor […]

Udgivet i programmet 2014-2015 | Skriv en kommentar

Jesper Bodilsen SCENOGRAFIE

Lørdag den 11.april 2015 kl.20 i Plantagehuset Se billederne fra koncerten her  SCENOGRAFIE er bassisten Jesper Bodilsens nye orkester, som han har turneret rundt i Europa med. Musikken fra gruppens nye album er blevet rost til skyerne og bla. udvalgt som et af de bedste jazzalbums udgivet i Italien i 2013.

Udgivet i programmet 2014-2015 | Skriv en kommentar

Christina Dahl Quartet

Life’s Carousel Lørdag den 21.marts 2015 kl.20 i Plantagehuset Se billederne fra koncerten her Christina Dahl skaber en intens musikalsk oplevelse – med et repertoire af originale kompositioner. Hun har en egen stemme, med antydninger af Sonny Rollins i melodiopbygningen.

Udgivet i programmet 2014-2015 | Skriv en kommentar

Alice Carreri – Jan Harbeck – Kjeld Lauritsen – Espen Laub von Lillienskjold

Fredag den 27.februar 2015  kl.20 i Plantagehuset Se billederne fra koncerten her           Sangerinden Alice Carreri har fået sit gennembrud på den danske jazzscene via sit engagement på La Fontaine i København. Hendes smukke røst har begejstret jazzgæsterne i den traditionsrige klub igennem flere, år og nu er hun klar til at […]

Udgivet i programmet 2014-2015 | Skriv en kommentar

Bobo Moreno m. Northwest Bigband

Fredag den 30.januar 2015  kl.20 i Plantagehuset Se billederne fra koncerten her  Under Copenhagen Jazzfestival 1998 blev et afbud fra bluessangeren Peter Thorup startskuddet på Morenos etablering som bigbandsanger, da Thorup sprang fra en koncert med Niels Jørgen Steens A-Team i Kongens Have. Moreno blev kontaktet, og med få timers varsel lærte han Thorups repertoire […]

Udgivet i programmet 2014-2015 | Skriv en kommentar

Organic3 feat. Benjamin Koppel

Lørdag den 10.januar 2015 kl.20 i Plantagehuset Se billederne fra koncerten her  På utallige opfordringer kommer Organic3 og Benjamin Koppel igen til Thisted og giver koncert. Det er til glæde for både dem, der hørte koncerten i januar 2014 og til dem, der gik glip af den.

Udgivet i programmet 2014-2015 | Skriv en kommentar

Niclas Bardeleben Kvintet

Fredag den 31.oktober 2014  kl.20 i Plantagehuset, Plantagevej 18, Thisted Se billederne fra koncerten her  Spændende ungt jazzorkester med stjernesolister gæster Thy ! Niclas Bardeleben Special Occasion Quintet

Udgivet i programmet 2014-2015 | Skriv en kommentar

Hess/ AC/ Hess Spacelab

Fredag den 3.oktober 2014  kl.20 i Plantagehuset, Plantagevej 18, Thisted Se billederne fra koncerten her De tre internationale danskere, Nikolaj Hess på piano, Anders ’AC’ Christensen på bas og Mikkel Hess på trommer, har spillet sammen i ungdomsårene i Vejle, og har siden samarbejdet som selvstændig trio og som del af et væld af sammenhænge […]

Udgivet i programmet 2014-2015 | Skriv en kommentar

Kristin Korb Trio

Fredag den 12.september 2014 kl.20 i Plantagehuset Se billederne fra koncerten her  Kristin Korb – en syngende bassist! Hun  er en af de nye, yngre musikere, som både mestrer traditionen og alligevel er helt sig selv. Vi kender hende fra hendes samarbejde med Ray Brown, Jan Lundgren, Alex Riel og Jeff Hamilton, som alle nævner […]

Udgivet i programmet 2014-2015 | Skriv en kommentar