Programmet 2012/2013

Øens Kvartet

Frokostjazz på Café Baghuset 15.juni 2013 kl.11 – 14 Se billeder fra gården …og fornem den gode stemning – The Girl from Ipanema Øens Kvartet består af Otto Dahlgaard Mikkelsen (guitar), Holger Riis-Vestergaard (kontrabas), Emile Grangé-Praderas (sang og klaver) og Lasse Hansen (trommer). Kvartetten spiller forskellige former for jazzmusik  med overvægt af brasilianske jazznumre, men […]

Udgivet i programmet 2012-2013 | Skriv en kommentar

3 konger på Kirsten Kjærs Museum

Søndag d. 5. maj 2013 kl. 16.00 Se billeder fra koncerten              Jazz i Thy arrangerer i samarbejde med Kirsten Kjærs Museum Jazz og Poesi i museets fremragende koncertsal.

Udgivet i programmet 2012-2013 | Skriv en kommentar

Stefano Bollani Trio

Lørdag d.6.april 2013  i Plantagehuset, Thisted Se billederne fra koncerten Høj international klasse kendetegner denne jazztrio med Stefano Bollani på piano, Jesper Bodilsen på bas og Morten Lund på trommer.

Udgivet i programmet 2012-2013 | Skriv en kommentar

Thomas Clausen trio

Fredag d.15.marts 2013 kl.20 i Plantagehuset, Thisted Se billederne fra koncerten Thomas Clausen Trio er et begreb i dansk jazz. Med sin første trio – den med Niels-Henning Ørsted Pedersen og Aage Tanggaard – slog han allerede i starten af 1980’erne sit navn fast som en af de helt store danske jazzpianister.

Udgivet i programmet 2012-2013 | Skriv en kommentar

Mette Juul Kvintet

Fredag d.1.februar 2013 kl.20 i Plantagehuset, Thisted Se billederne fra koncerten Den 1. februar gæster den anmelderroste jazzvokalist og sangskriver Mette Juul Jazz i Thy med skønt og charmerende hold fra toppen af dansk jazz.

Udgivet i programmet 2012-2013 | Skriv en kommentar

Chris Minh Doky & The Nomads

Lørdag d.17. november 2012  kl.20  i   den nye Teutonersal på Thisted Gymnasium & HF-kursus, Ringvej 32 Se billederne fra koncerten Det bliver en forrygende koncert med jazzbassisten Chris Minh Doky, når han og den fremragende amerikanske gruppe The Nomads lægger vejen forbi Thisted. Det er ikke kun den danske jazzambassadørs lyriske og følsomme formåen på […]

Udgivet i programmet 2012-2013 | Skriv en kommentar

Jazz på dansk

Fredag d.26.oktober 2012 kl.20 i Plantagehuset, Thisted Se billederne fra koncerten    ( Tegningerne er udført af Debora Damgaard-Hansen ) Det er tid til forandring, når Martin Schack og venner tager danske klassikere under jazzkniven med projektet Jazz på Dansk. Nogle af de mest elskede melodier bliver iført nye klæder, og du kan se frem […]

Udgivet i programmet 2012-2013 | Skriv en kommentar

Katrine Madsen – Simple Life Tour 2012

Lørdag d.29.september 2012 i Plantagehuset, Thisted Se billederne fra koncerten Opvarmning: Ellen Østervig Nielsen synger med 4 musikere i ryggen. Alle fra gymnasiet.  Se billederne Katrine Madsen har for længst slået sit navn fast som en af Skandinaviens største jazzvokalister. Hendes fortolkninger af det klassiske og hendes egne sange bliver til musik, der gør noget […]

Udgivet i programmet 2012-2013 | Skriv en kommentar

Thilo/Moesgaard m. Søren Lundbyes trio

Fredag d.31.august 2012 kl.20 i Plantagehuset Se billederne fra koncerten Jazz i Thy byder velkommen til hele to tenorsaxofonister; nemlig Jesper Thilo og Villy Moesgaard.

Udgivet i programmet 2012-2013 | Skriv en kommentar

Orfeu

Jazz i Thy og Stenbjerg Kro præsenterer ORFEU Lørdag d.18.august 2012 kl.20 på Stenbjerg kro Se billederne fra Jazz på Stenbjerg Kro Navnet Orfeu er inspireret af Orfeus fra den græske mytologi, som måtte spille ”så stok og sten måtte danse” for at få sin elskede op fra underverden. Det synes vi er en meget […]

Udgivet i programmet 2012-2013 | Skriv en kommentar