Programmet 2009/2010

Thy Big Band og Bogeyman Band

BIG BAND MUSIK ? – DET DUR !!! Sæsonen afsluttes sædvanen tro  med jazz – bal. Vi vil prøve at følge sidste sæsons succes op denne gang med to lokale Big Bands. Ballet med Niels Jørgen Steens A – team sidste sæson var et tilløbsstykke og opfyldte et  ønske fra mange medlemmer af jazzklubben om […]

Udgivet i programmet 2009-2010 | Skriv en kommentar

Caroline Henderson

Lørdag d. 27. februar 2010   i Thisted Musikteater Se billeder fra arrangementet Foto: Stephen Freiheit Så lykkedes det ! Det er med stolthed og glæde, at vi nu kan præsentere en af Danmarks hotteste jazzdivaer i Thisted.

Udgivet i programmet 2009-2010 | Skriv en kommentar

Pierre Dørge & New Jungle Orchestra

Fredag d. 15. januar 2010   i Plantagehuset i Thisted  Nu er de her igen ! De kan ikke undvære os – vi kan ikke undvære dem!! Sidste gang vi havde fornøjelsen at høre dette fremragende og sprudlende orkester var i efteråret 2008. Det var en veloplagt orkester, der spillede for et veloplagt publikum.

Udgivet i programmet 2009-2010 | Skriv en kommentar

Ibrahim Electric

Fredag d. 4. december  2009 i Plantagehuset i Thisted  Opvarmning fra kl.19.30 af Örengott  – Örengott begyndte i efteråret 2007 på Klejtrup Musikefterskole. I dag er de fire unge jyder nået langt med deres lydudtryk, sammenspil og fælles kompositioner. Udviklingen fortsætter! http://www.myspace.com/orengott Se billeder fra arrangementet Ibrahim Electric har i løbet af de seneste år […]

Udgivet i programmet 2009-2010 | Skriv en kommentar

Mais Uma

Fredag d. 30. oktober 2009 i Plantagehuset i Thisted  Se billeder fra arrangementet    Opvarmning af Nicolai Noa Ringgaard og Thilde Thordahl Andersen Har du ikke hørt Mais Uma endnu, har du noget til gode. Orkestret har i indeværende år spillet hele landet tyndt bl.a. med forskellige brasilianske gæstestjerner.

Udgivet i programmet 2009-2010 | Skriv en kommentar

Dahl/Vinding/Riel

Fredag d. 2. oktober 2009 i Plantagehuset i Thisted  Se billeder fra arrangementet Hvad sker der, når man sætter en af de absolut bedste pianister i Danmark (Europa?) sammen med en rytmegruppe bestående af to herrer, der tilsammen har over 60 års erfaring på den danske musikscene? Nærmere bestemt Carsten Dahl, piano, Mads Vinding, kontrabas, Alex […]

Udgivet i programmet 2009-2010 | Skriv en kommentar

Organic3 feat. Uffe Steen

Fredag d. 4. september 2009 i Plantagehuset i Thisted Se billeder fra arrangementet Se videoklip på YouTube fra arrangementet :  Medley  Svedig souljazz er nøgleordet når Organic3 sætter fra land med enorm energi og spillelyst.

Udgivet i programmet 2009-2010 | Skriv en kommentar