Programmet 2008/2009

Jazzbal med Niels Jørgen Steen og The A-team

Fredag 17. april 2009 på Hotel Limfjorden Jazz i Thy og Hotel Limfjorden præsenterer Niels Jørgen Steen’s The A-Team til en festlig aften med jazz-buffet og dans. Se billeder fra arrangementet      Vi er stolte af at kunne præsentere et af landets mest kendte jazzorkestre, nemlig Niels Jørgen Steen’s A-Team, der foruden kapelmesteren består […]

Udgivet i programmet 2008-2009 | Skriv en kommentar

Helle Henning

Fredag 27. marts 2009 i Galleriet, Plantagehuset Se billeder fra arrangementet Fra Disney til jazz Har du set Peter Plys, Den Lille Havfrue eller SHREK, så er du måske allerede stødt på hendes navn, for Helle Henning er en flittigt brugt sanger og sang-instruktør, som igennem de sidste ti år har arbejdet bag lærredet, på […]

Udgivet i programmet 2008-2009 | Skriv en kommentar

Jesper Thilo Kvartet

Fredag 20. februar 2009 i Plantagehuset, Thisted Se billeder fra arrangementet Jesper Thilo er et fænomen, der er helt umuligt at komme uden om, når man taler om dansk jazz. Han spiller alle tænkelige udgaver af saxofoner og klarinetter. Han har været orkesterleder i mange år, og han har spillet sammen med så mange store […]

Udgivet i Ikke-kategoriseret, programmet 2008-2009 | Skriv en kommentar

Sinne Eeg Kvartet

Fredag 30. januar 2009 i Galleriet, Plantagehuset  Se billeder fra arrangementet I løbet af de sidste par år har Sinne Eeg indtaget tronen som Danmarks førende jazzvokalist, ikke mindst på grund af hendes fremragende, kritikerroste album Waiting For Dawn, der fik fem stjerner af Boris Rabinowitsch i Politiken, hvor han bl.a. også skrev disse rosende […]

Udgivet i programmet 2008-2009 | Skriv en kommentar

Jazz Kamikaze

Fredag 5. december 2008 i  Plantagehuset Thisted Se billeder fra arrangementet Jazz Kamikaze der består af – Marius Niset (sax, guitar) – Morten Schantz (piano) – Daniel Heløy Davidsen (guitar) – Kristor Brødsgaard (bas) og – Anton Eger (trommer) har i løbet af rekordfartplaceret deres navn solidt på den internationale scene.

Udgivet i programmet 2008-2009 | Skriv en kommentar

Hans Ulrik Kvartet

Torsdag 13. november 2008  i Galleriet, Plantagehuset Se fotos fra arrangementet Med Hans Ulrik er lytteren sikret en musikalsk oplevelse i international klasse. Det er moderne, melodisk jazz med et godt groove og et virtuost saxofonspil i front – rørende, velovervejet og med en dybt personlig sound . Hans Ulrik er ikke uden grund en […]

Udgivet i programmet 2008-2009 | Skriv en kommentar

New Jungle Orchestra

Torsdag 30. oktober 2008 i Plantagehuset Se fotos fra arrangementet Pierre Dørges New Jungle Orchestra er tilbage i Thisted! – og de er stadigvæk et af de mest sprudlende bands på den danske jazzscene. Og det selv om de har eksisteret siden 1980.

Udgivet i Ikke-kategoriseret, programmet 2008-2009 | Skriv en kommentar

Jazz Nord Ensemble

Torsdag 9. oktober 2008 i Plantagehuset. Se billeder fra arrangementet Jazz Nord Ensemble er et nyt initiativ på den nordjyske jazz himmel, der skal profilere et udvalg af “up-coming” nordjyske jazzmusikere i samspil med allerede etablerede kunstnere. Alle medlemmer bidrager med kompositioner til ensemblets repertoire, der tager sit udgangspunkt inden for den moderne jazz.

Udgivet i programmet 2008-2009 | Skriv en kommentar

Jan Kaspersen Sextet

Fredag 19. september 2008 i Plantagehuset Se billeder fra arrangementet Jan Kaspersen Sextet, som – ud over Jan Kaspersen selv – består af – Christina von Bülow (altsax og fløjte) – Jakob Dinesen (tenorsax) – Peter Dahlgren (trombone) – Niels Bo Davidsen (bas) og – Ole Rømer (trommer) spiller musik af Abdullah Ibrahim arrangeret af  […]

Udgivet i programmet 2008-2009 | Skriv en kommentar

Go Global – en verden af musik

Fredag 5. september 2008 Thisted Musikteater Go Global er et stort musikprojekt der tager udgangspunkt i en højere grad af internationalisering og globalisering – Region Nordjylland åbner sig mod verden. Begrebet verdensmusik (world music) skyller ind over den vestlige verden og dermed også Danmark. Dog er Nordjylland ikke rigtig kommet med på denne bølge. Det […]

Udgivet i programmet 2008-2009 | Skriv en kommentar