Koncerter 2007/2008

Jazz bal med The Harlem Ramblers

Lørdag 26. april 2008 i Thisted Musikteater Fotos fra arrangementet I sidste halvdel af 1950´erne udgjorde syv knægte fra The Harlem Ramblers Thisted Jazzklubs faste husorkester i Gobelin-salen på Hotel Aalborg.

Udgivet i programmet 2007-2008 | Skriv en kommentar

Singers

Fredag 4. april 2008 i Plantagehuset, Thisted Fotos fra arrangementet Pop- og jazznumre fra Michael Jackson, Madonna, Stevie Wonder, Carmen Lundy – omarrangeret til 6 sangere. Det er Singers i en nøddeskal, og reaktionen er overalt, at det SKAL høres !

Udgivet i programmet 2007-2008 | Skriv en kommentar

Katrine Madsen

29. februar  i Galleriet, Plantagehuset Fotoserie af arrangementet Katrine Madsen har for længst slået sit navn fast som en af Skandinaviens største jazzvokalister. Hendes fortolkninger af det klassiske og hendes egne sange bliver til musik, der gør noget ved lytteren og omgivelserne. Musik med en generøs, intim atmosfære, fuld af dufte og mørkt tonede farver. […]

Udgivet i programmet 2007-2008 | Skriv en kommentar

The Right Stuff

1. februar 2008 kl. 20.00 i Salen, Plantagehuset Gæst : Anders Gårdmand Kl. 19.30-20.00: Opvarmning ved Thilde, Nicolai og Martin – elever på Thisted Gymnasium Fotoserie af arrangementet The Rigth Stuff er en souljazz gruppe bestående af kompetente musikere fra Aalborg og Århus.

Udgivet i programmet 2007-2008 | Skriv en kommentar

Radiostar

Fredag 30. november 2007 i Plantagehuset Fotoserie af arrangementet Navnene taler næsten for sig selv: Der er tale om de dygtige drenge fra Rasmus Nøhrs gamle orkester. Mød Michael Blicher, Frederik Lundin, Thomas Vang, Niclas Knudsen og Anders Holm. It Cannot Bleed er titlen på Radiostars debutalbum, som udkom tidligere i år. Her mikser de […]

Udgivet i programmet 2007-2008 | Skriv en kommentar

Uffe Steen Trio

Torsdag 1. november 2007 i Plantagehuset, Thisted Se billederne fra koncerten Ved koncerten i Thy medvirker foruden Uffe Steen et spændende hold bestående af den unge energiske bassist Thomas Sejten samt den velklingende og særdeles rutinerede trommeslager Jesper Bo Knudsen.

Udgivet i programmet 2007-2008 | 1 Kommentar